Standard Svensk standard · SS-EN ISO 17468:2023

Mikrobiologi i livsmedelskedjan - Tekniska krav och vägledning om upprättande eller revidering av en standardiserad referensmetod (ISO 17468:2023)

Status: Gällande

Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN ISO 17468:2023

Mikrobiologi i livsmedelskedjan - Tekniska krav och vägledning om upprättande eller revidering av en standardiserad referensmetod (ISO 17468:2023)
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 965 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 965 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 1 544 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ
Provläs denna standard
Omfattning
This document gives technical requirements and guidance on the establishment or revision of standardized reference methods used for the analysis of microorganisms in:

—   products intended for human consumption; —   products for feeding animals; —   environmental samples in the area of food and feed production and handling; —   samples from the primary production stage.

This document specifies the technical stages of the establishment of a new standardized reference method and of the revision of an existing standardized reference method. It includes, in particular, requirements and guidance on the validation of the selected method. This document is intended to be implemented in particular by ISO/TC 34/SC 9 and its corresponding structure at CEN level, which is CEN/TC 463.

Ämnesområden

Livsmedelsmikrobiologi (07.100.30)


Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN ISO 17468:2023

Mikrobiologi i livsmedelskedjan - Tekniska krav och vägledning om upprättande eller revidering av en standardiserad referensmetod (ISO 17468:2023)
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 965 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 965 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 1 544 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ

Produktinformation

Språk: Engelska

Framtagen av: Livsmedelsanalyser, SIS/TK 435/AG 05

Internationell titel: Microbiology of the food chain - Technical requirements and guidance on establishment or revision of a standardized reference method (ISO 17468:2023)

Artikelnummer: STD-80047513

Utgåva: 2

Fastställd: 2023-12-01

Antal sidor: 24

Ersätter: SS-EN ISO 17468:2016