Standard Svensk standard · SS-ISO 1442:2023

Kött och köttprodukter - Bestämning av fukthalt - Referensmetod (ISO 1442:2023, IDT)

Status: Gällande

Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-ISO 1442:2023

Kött och köttprodukter - Bestämning av fukthalt - Referensmetod (ISO 1442:2023, IDT)
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 577 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 577 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 923,20 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ
Provläs denna standard
Omfattning
This document specifies two reference methods for the determination of the moisture content of meat and meat products: a direct drying method and a distillation method.


The direct drying method is applicable to meat and meat products with low volatile substances in addition to moisture.


The distillation method is applicable to meat and meat products with high volatile substances in addition to moisture.

Ämnesområden

Kött och köttprodukter (67.120.10)


Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-ISO 1442:2023

Kött och köttprodukter - Bestämning av fukthalt - Referensmetod (ISO 1442:2023, IDT)
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 577 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 577 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 923,20 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ

Produktinformation

Språk: Engelska

Framtagen av: Djurvälfärd, SIS/TK 435/AG 03

Internationell titel: Meat and meat products — Determination of moisture content— Reference method (ISO 1442:2023, IDT)

Artikelnummer: STD-80045147

Utgåva: 1

Fastställd: 2023-09-04

Antal sidor: 16